27.11.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Γιαγιά...δάγκωσε ροντβάιλερ!

Εχουν ακούσει κι έχουν ακούσει τα αυτάκια μας, για να μην αναφέρω τι έχουν δει τα ματάκια μας, αλλά γιαγιά να δαγκώνει ροτβάιλερ δεν έχω ξανακούσει, ούτε διαβάσει, ούτε αντικρίσει! Αυτή δεν είναι μία απλή γιαγιά, είναι super γιαγιά! Ένα πράγμα σαν τον superman!
Η ιστορία έχει ως εξής... πριν δυο ημέρες ένα κοριτσάκι δύο ετών βρισκόταν με τη θεια του και τη γιαγιά του, παίζοντας στην αυλή του σπιτιού τους. Ξαφνικά ένα ροτβάιλερ, αφού πέρασε δυο φράχτες από τα τριγύρω κτήματα, έφθασε στο χώρο όπου βρίσκονταν το κορίτσι με τις δυο κυρίες και άρχισε να ορμάει στο μικρό κορίτσι.
Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, η γιαγιά του κοριτσιού στην προσπάθεια της να αποσπάσει το εξαγριωμένο σκυλί από το μικρό κορίτσι άρχισε να το τραβάει. Επειδή όμως δεν είχε αποτέλεσμα πήρε την σημαντική και πρωτάκουστη απόφαση να δαγκώσει εκείνη το σκυλί στο πίσω μέρος του λαιμού του και τελικά η πράξη αυτή απεδείχθη αποτελεσματική καθώς το σκυλί φοβήθηκε και απομακρύνθηκε.
Το δίχρονο παιδί είναι καλά και νοσηλεύεται με θλαστικό τραύμα στην παιδιατρική του Νοσοκομείου Αργοστολίου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου