5.6.19

6η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Δέκα μέρες έμειναν για την μεγαλύτερη γιορτή της Μεσσηνίας! Με πυρετώδεις προετοιμασίες στην Κυπαρισσία ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, υπεύθυνος για την υλοποίηση της, φαίνεται να έχει ανεβάσει στροφές για την διοργάνωση της 6ης Λευκής Νύχτας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Ιουνίου, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Στόχος της Λευκής Νύχτας, είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας με την ταυτόχρονη αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό, τα εμπορικά καταστήματα μένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους επαγγελματίες να ρίχνουν τις τιμές ή να κάνουν δελεαστικές προσφορές για τους καταναλωτές. Τόσο ο αριθμός των παράλληλων εκδηλώσεων στην πόλη τη βραδιά αυτή, όσο και η ποιότητα τους καθιστούν την συγκεκριμένη γιορτή μια από τις κορυφαίες στην Πελοπόννησο!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην  φετινή 6η Λευκή Νύχτα της Κυπαρισσίας, που έχει σύνθημα «Όλη η πόλη μια γιορτή», περισσότερα από 6 μουσικά σχήματα θα τοποθετηθούν σε διάφορα κομβικά σημεία της πόλης, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν θεατρικά και χορευτικά δρώμενα που θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες. Την ίδια ώρα, οι επαγγελματίες της πόλης προετοιμάζουν τις δικές τους εκπλήξεις!

Την περασμένη εβδομάδα ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» έστειλε πρόσκληση και για στήριξη της εκδήλωσης μέσω χορηγών. Προσκάλεσαν τους ενδιαφερόμενους να γίνουν χορηγοί και να διαφημιστούν μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας της «6ης Λευκής Νύχτας» στην Κυπαρισσία επιλέγοντας το ανάλογο ποσό που επιθυμούν για να διαφημίσουν  την επιχείρηση τους ως:

1. Χρυσός χορηγός,

2. Μέγας Χορηγός,

3. Χορηγός ή

4. Υποστηρικτής της διοργάνωσης.

(θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Χηνόπουλος Σπυρίδων: 6948 046 040

Παναγιωτόπουλος Άρης: 6947 322 767

Ελένη Κουρέτα: 6937 237 231

Δεν μένει παρά να συμμετέχουμε όλοι μαζί σ’ αυτή την υπέροχη βραδιά. Λίγες μέρες έμειναν για να γίνει όλη η πόλη και όχι μόνο… μια αγκαλιά!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου