7.6.19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο "Ξαφνικός 'Ερωτας" στο Α 49

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων διοργανώνουν τη Δευτέρα (10 Ιουνίου) στις 7μ.μ. στο χώρο Τέχνης Α49 (Αναγνωσταρά 49) την ένατη και τελευταία συνάντηση του πρώτου κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης,.
Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Τάλγκο» του Βασίλη Αλεξάκη και θα ακολουθήσει (περίπου 8.15 μ.μ.) η προβολή της ταινίας «Ξαφνικός Έρωτας» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, σε σενάριο βασισμένο στο «Τάλγκο».
Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου και η πρώτη του ταινία μυθοπλασίας. Την διεύθυνση φωτογραφίας έκανε ο Γιώργος Πανουσόπουλος, σκηνογράφος ήταν ο Νίκος Περάκης, την μουσική της ταινίας συνέθεσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης και  η Ελένη Βιτάλη ερμήνευσε το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας. Πρωταγωνιστούν η Μπέτυ Λιβανού και ο Αντώνης Θεοδωρακόπουλος. Σε μικρότερους ρόλους εμφανίζονται οι Νικήτας Τσακίρογλου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Βασίλης Τσιπίδης κ.α.
Η προβολή θα γίνει με τη συνδιοργάνωση της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας.
Η είσοδος τόσο για τη συζήτηση του βιβλίου, όσο και για την προβολή της ταινίας είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όσους αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ, της ΔΚΒ Καλαμάτας ή της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης.
Πληροφορίες δίνονται από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (2721096818) και από την Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου