6.6.19

ΒΙΝΤΕΟ:ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - «RuntheTheatre 2019»: «Στις 5 Μαΐου τρέξαμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας!»

Runthe Theatre:Επίσημο Video - Ανασκόπηση Μεταλλίου

Η Οργανωτική Επιτροπή έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο video της
Διοργάνωσης για το 2019.
Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε η αποτύπωση του μεταλλίου της Διοργάνωσης στην 3ετία, με αφορμή την ιδιαίτερη αίσθηση που έκανε στους συμμετέχοντες δρομείς το τρίτο κατά σειρά μετάλλιο, αυτό της Διοργάνωσης του 2019!
Το Μετάλλιο του αγώνα δρόμου Μεγαλόπολης είναι ξύλινο, μοναδικά φιλοτεχνημένο και φέρει ανάγλυφο το λογότυπο του αγώνα που είναι αφιερωμένος στο αρχαίο θέατρο!

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Μαΐου 2019 το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης υποδέχθηκε για άλλη μία χρονιά το κοινό του Run the Theatre από τις 11:00 έως 15:00, με ελεύθερη είσοδο ενώ ταυτόχρονα διενεργήθηκε πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων.
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες για την τιμητική για τον αγώνα παρουσία τους καθώς και όλους τους χορηγούς, προμηθευτές και υποστηρικτές του αγώνα, όλες τις εθελοντικές διασωστικές και μη ομάδες, όπως και όλους τους ατομικούς εθελοντές της Διοργάνωσης για την πολύτιμη προσφορά τους!
Το Run the Theatre 2019διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαΐου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας και ο αγώνας είναι αφιερωμένος στο αρχαίο θέατρο της πόλης, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο θέατρο του αρχαίου ελληνικού κόσμου.
Η Διοργάνωση περιλάμβανε 10, 5 & 2,5 χλμ. για όλους!

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Μεγαλόπολης με τη συνεργασία των τοπικών αθλητικών σωματείων: Αθλητικός Όμιλος Μεγαλόπολης και Γ.Σ. Λύκαιακαι υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, του Επιμελητήριου Αρκαδίας, της Εφορείας Αρχαιοτήτωνκαι του συλλόγου «Διάζωμα».

«Στις 5 Μαΐου τρέξαμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας!»

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στον αγώνα της Μεγαλόπολης!

Καλή αντάμωση στον 4οRUNTHETHEATRE το 2020

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου