7.6.19

Έρωτες: Θ. Κατσανέβας με Βελόπουλο και Β. Μπάρμπα με τη Φώφη

Δεν έχει ξαναγίνει.

Η Βάνα Μπάρμπα πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ και στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, με την 'Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες,  φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος ο πρώην.βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας
Ο Θ. Κατσανέβας, ήταν γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου, αφού είχε παντρευτεί την κόρη του Σοφία (αδελφή των Γιώργου, Νίκου, Ανδρίκου), με την οποία χώρισε το 2000. Διετέλεσε και υπουργός Εργασίας.
Αργότερα νυμφεύθηκε με τη Γεωργία Τσέτσου, με την οποία απέκτησε μία κόρη.
Είναι ήδη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου αλλά και της οικονομικής επιτροπής της ΕΛΛΥ, ενώ μετέχει και σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την οικονομία.
Μέχρι στιγμής ο Θόδ. Κατσανέβας είναι ο μοναδικός πρώην βουλευτής, εκτός του πρόεδρου Κυριάκου Βελόπουλου, που θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, αλλά ακόμα και αυτός είναι εκτός του Κοινοβουλίου, πάνω από δεκαπέντε χρόνια.
Μέχρι στιγμής, επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κανένας από τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Κι ενώ ο Κατσανέβας είναι κοντά στο κόμμα Βελόπουλου η Βάνα Μπάρμπα πλησιάζει στο ΚΙΝΑΛ. «Έχει γυναίκα πρόεδρο και με συγκίνησε με τις τελευταίες ενέργειες της» δηλώνει η ηθοποιός.  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου