7.6.19

ΦΩΤΟ - Της ζήτησε να του δώσει τα χρήματα για τα ποτά που την κέρασε, αφού στο τέλος δεν…

Το μήνυμα που έστειλε ένας άντρας σε μία γυναίκα με την οποία είχε βγει ραντεβού έχει γίνει viral – Της ζήτησε να του στείλει τα λεφτά για τα ποτά που την κέρασε, καθώς στο τέλος της βραδιάς δεν πήγε σπίτι του για τα… περαιτέρω

Η Βρετανίδα φοιτήτρια ιατρικής Κλο Μάθιους μετά από μια βραδιά έξω, έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό από έναν άνδρα που είχε γνωρίσει.
Μετά από μερικά μηνύματα που αντάλλαξαν, ο άνδρας ρώτησε αν η Κλο θα μπορούσε να του μεταφέρει τα χρήματα που ξόδεψε για τα ποτά που την κέρασε, επειδή «δεν πήγαν σπίτι μαζί».
Το μήνυμα έλεγε:
«Θα μπορούσες να μου μεταφέρεις τα χρήματα γι’ αυτά τα ποτά που σε κέρασα χθες το βράδυ από τη στιγμή που δεν πήγαμε σπίτι μαζί, οπότε δεν άξιζε πραγματικά τον χρόνο μου. Σωστά; lol x.»
Η νεαρή γυναίκα έβγαλε φωτογραφία το μήνυμα, το πόσταρε στα social media και οι χρήστες του διαδικτύου κάθε άλλο παρά… κατανόηση έδειξαν για τον άνδρα και το αίτημα του προς την Κλο.
«Φτάσαμε σε αυτό το σημείο σαν κοινωνία τελικά;» διερωτήθηκαν πολλοί που συμβούλεψαν επίσης την φοιτήτρια να μην του δώσει ούτε… ευρώ πίσω.

 gazzetta.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου