7.6.19

Καρδιακό επεισόδιο στη θάλασσα έπαθε ο Γιαν. Μανώλης

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Γιάννη Μανώλη, πρώην βουλευτή της Ν.Δ. στην Αργολίδα και συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ επί σειρά ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάει το πρωί για μπάνιο με φίλους του σε περιοχή της Βουλιαγμένης, όταν ξαφνικά, λίγο μετά το κολύμπι, ένιωσε αδιαθεσία και θέλησε να αποχωρήσει με το αμάξι του.
Οι άνθρωποι, από την παρέα που ήταν μαζί του, αναφέρουν ότι όταν τον είδαν να κατευθύνεται προς το αμάξι του, δεν περπατούσε καλά. Λίγη ώρα αργότερα, ο άτυχος πρώην βουλευτής βρέθηκε πεσμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.
Οι φίλοι του που βρισκόντουσαν στο σημείο κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο εκεί, ο πρώην βουλευτής ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ από ΝΔ και ΓΣΕΕ
Για την απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη. Ως βουλευτής της Παράταξής μας, Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση.
Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».
•    Τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην γενικού γραμματέα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) Γιάννη Μανώλη, εκφράζει η Συνομοσπονδία.
Η ΓΣΕΕ επισημαίνει πως ο Γιάννης Μανώλης  «ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, αφήνοντας το δικό του στίγμα στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων» και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου