20.11.19

Στο εδώλιο πα-τέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τη κόρη του από τα 11 της στη Κρήτη !

Αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης , η υπόθεση ενός πατέρα που είχε καταδικαστεί πριν λίγα χρόνια με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του από την ηλικία των 11 ετών.
Πριν μερικά χρόνια, είχε συγκλονίσει η καταγγελία μιας ενήλικης -πλεόν-  κοπέλας που είχε καταγγείλει τον πατέρα της στις αρχές για σεξουαλική κακοποίηση. Η κοπέλα βρήκε το θάρρος να μιλήσει για τον εφιάλτη που ζούσε μέσα στο σπίτι και σε πρώτο βαθμό ο πατέρας της καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 32 ετών.
Λίγο πριν ανοίξει και πάλι η υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, σημειώνεται ότι πρωτόδικα το δικαστήριο αναγνώρισε ότι ο 52χρονος πατέρας φέρεται να παρενόχλησε ερωτικά την κόρη του για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Με πρόφαση ότι η ανήλικη κόρη του έπρεπε να μάθει τον σαρκικό έρωτα και να της εκλείψει η περιέργεια ώστε να αποφύγει μελλοντικούς κινδύνους, ο 52χρονος κακοποίησε σεξουαλικά για πρώτη φορά την κόρη του, κι έκτοτε ο εφιάλτης συνεχιζόταν για χρόνια.
Μάλιστα, ο πατέρας εκβίαζε το κορίτσι ότι αν μιλήσει θα διαλυθεί η οικογένειά τους. Η κοπέλα αμέσως μετά την ενηλικίωσή της κατήγγειλε τον πατέρα της στις αρχές και η δίκη διεξήχθη τον Οκτώβρη του 2017.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο άνδρα για τέσσερις πράξεις: Για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος παθούσας μη έχουσας συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της, τελεσθείσα μέχρι και τη συμπλήρωση του 15ου έτους της (εξακολουθητική αποπλάνηση). Επίσης, καταδικάστηκε για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αλλά και για αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, όπου ο παθών-κατιών δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του μέχρι και τη συμπλήρωση του 18ου έτους του. Τέλος, ο 52χρονος κρίθηκε ένοχος και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου