18.11.19

ΠΥΛΟΣ: Δράση για τα αδέσποτα

Εκστρατεία για την περισυλλογή και προστασία αδέσποτων ζώων μαζί με στειρώσεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το δήμο Πύλου - Νέστορος, σε συνεργασία με την  Costa Navarino, το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου»  και τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Dog’s Voice». 

Ο δήμος, υπογράφοντας μνημόνιο συνεργασίας, συνεχίζει πιο δυναμικά το πρόγραμμα που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, για την περισυλλογή και προστασία των αδέσποτων ζώων, προσθέτοντας εκπαιδευτικές ημερίδες για όλες τις ηλικίες, επιπλέον στειρώσεις και αποθεραπεία των αδέσποτων ζώων. 

Η δράση των στειρώσεων εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποσποτα" από  κτηνιάτρους -μέλη της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος. Οι στειρώσεις του Δήμου Πύλου – Νέστορος αφορούν αποκλειστικά σε αδέσποτους σκύλους (θηλυκούς και αρσενικούς) και θα πραγματοποιηθούν στο κτηνιατρείο του Αναστάσιου Ζάλιαρη, στην Πύλο:

Παρασκευή (22/11) και Σάββατο (23/11) από 9 πμ έως 6μμ και την Κυριακή (24/11) από 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Για να στειρωθεί αδέσποτο ζώο από την περιοχή του δήμου Πύλου – Νέστορος, χρειάζεται ραντεβού στο τηλ. 6955221142, καθημερινά από τις 10 πμ έως 6 μμ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου