11.11.19

ΒΙΝΤΕΟ: Έρχεται η «Βικτώρια» πως θα κινηθεί που θα χτυπήσει - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες

Το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Σαρδηνίας, θα κινηθεί αργά ανατολικά και από το μεσημέρι της Τρίτης 12/11, θα προκαλέσει την κακοκαιρία «Βικτώρια», με τα μέτωπα του να επηρεάζουν αρχικά τα δυτικά τμήματα και βαθμιαία έως την Πέμπτη 14/11 και τα υπόλοιπα τμήματα της χώρας μας. Η πορεία του βαρομετρικού χαμηλού που συνδέεται με την κακοκαιρία «Βικτώρια», καθώς επίσης και τα εκτιμώμενα ύψη βροχόπτωσης από τη Δευτέρα 11/11 το μεσημέρι έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 13/11, παρουσιάζονται στο βίντεο που ακολουθεί.

Βίντεο.Η πορεία του βαρομετρικού χαμηλού που συνδέεται με την επερχόμενη κακοκαιρία «Βικτώρια» και τα αναμενόμενα ύψη βροχής από το μεσημέρι της Δευτέρας 11/11 έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 13/11, όπως εκτιμώνται από τα αριθμητικά μοντέλα πρόγνωσης καιρού για την Ανατολική Μεσόγειο (GFS) και την Ελλάδα (Bolam).

Η επερχόμενη κακοκαιρία «Βικτώρια», εκτός από τα σημαντικά ύψη βροχής, θα προκαλέσει θυελλώδεις νοτιάδες στο Ιόνιο, αλλά και σημαντική μεταφορά σκόνης στην ατμόσφαιρα.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου