25.9.10

Υπουργοί δικαιολόγησαν 19 εκ. ευρώ για... γομολάστιχες!

Όργιο σπατάλης σε Υπουργεία ! Δεν τα φάγαμε μαζί κε Πάγκαλε!
Γραφει ο Μεσσήνιος 
Οργή και αγανάκτηση στους Έλληνες πολίτες προκαλεί απίστευτη αποκάλυψη βουλευτή του ΛΑΟΣ για τα έξοδα των Υπουργείων, τη στιγμή που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται από την τρομερή οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ, Κ. Αϊβαλιώτης, αποκάλυψε σπατάλες εκατομμυρίων οι οποίες καλύπτονταν υπό δικαιολογητικά από απίστευτα ως και... γελοία! Τα στοιχεία που αφορούν στην περίοδο 2004-2009 είναι υπογεγραμμένα από τους Υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης, που έκαναν τις οικονομικές ατασθαλίες.
12 εκατομμύρια ευρώ για δεξιώσεις Υπουργών, 11.000 ευρώ για δύο... πρωτοχρονιάτικες πίτες, 2 εκατ. ευρώ για... εφημερίδες στο Υπουργείο Άμυνας, 8.000 ευρώ για τα λάστιχα του αυτοκινήτου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, και, η μεγαλύτερη κοροϊδία, 19 εκατομμύρια ευρώ για... γομολάστιχες!....
Παραφουσκωμένα είναι και τα βασικά λειτουργικά έξοδα, όπως τα καύσιμα και τα τηλέφωνα. Για τηλεφωνικές κλήσεις από σταθερά και κινητά δόθηκαν 100 εκατομμύρια ευρώ σε πέντε χρόνια, με πιο... πολυλογάδικο το υπουργείο Πολιτισμού, που "μίλησε" 700.000 ευρώ!
Όσο για τις μετακινήσεις τους, οι υπουργοί χρειάστηκαν 3.899 λίτρα δωρεάν βενζίνης...
Άραγε οι γομολάστιχες των 19 εκατομμυρίων, πόσα χρέη φθάνουν να σβήσουν;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου