" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

23.9.10

Σειρά επαφών με δημάρχους του Φώτη Χατζημιχάλη !

Επισκέψεις για τις αστικές αναπλάσεις
Σειρά επαφών με τους δημάρχους των πρωτευουσών των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκίνησε χθες ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Φώτης Χατζημιχάλης, για την επίσπευση της των Αστικών Αναπλάσεων και την άμεση απορροφητικότητα των κονδυλίων του Προγράμματος. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού θα υλοποιηθούν έργα και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών, θα ενισχύουν τη φυσιογνωμία των μεγαλύτερων πόλεων των νομών και θα στηρίζουν την αναπτυξιακή προσπάθεια κάθε περιοχής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας. Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε χθες την Κόρινθο, το Άργος και το Ναύπλιο, ενώ σύντομα αναμένεται να επισκεφθεί την Καλαμάτα, τη Σπάρτη και την Τρίπολη για την προώθηση των Αστικών Αναπλάσεων…..
Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζημιχάλης πραγματοποιεί τις επισκέψεις με σκοπό την προώθηση της εφαρμογής του Προγράμματος Ολοκληρωμένων Σχεδίων Αστικής Ανάπτυξης από το οποίο θα διατεθούν 24 εκ. € για έργα στην Περιφέρεια. Ο Περιφερειάρχης κατά τις χθεσινές επισκέψεις του, είχε επαφές με τους δημάρχους των πόλεων αυτών, καθώς και αρμόδιους τοπικούς παράγοντες προκειμένου να εξεταστεί αν υπάρχουν έτοιμες μελέτες για έργα και δράσεις που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα Ολοκληρωμένων Σχεδίων Αστικής Ανάπτυξης, ώστε να αρχίσει άμεσα η υλοποίησή τους.ΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου