22.9.10

"Τίνος είναι, βρε γυναίκα, τα παιδιά;"

Μπερδεμένη υπόθεση!
«Τίνος είναι, βρε γυναίκα, τα παιδιά;» αναρωτιούνται τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι των Τρικάλων, που παρακολουθούν την εξέλιξη ενός οικογενειακού δράματος, το οποίο άρχισε να εξελίσσεται όταν μια μητέρα κατέθεσε αγωγή προσβολής της πατρότητας για τα δύο από τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει στη διάρκεια του έγγαμου βίου της. Η απίστευτη υπόθεση που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και μονοπωλεί τις συζητήσεις αφορά τον γάμο γνωστού εμπόρου της πόλης. Ο 45χρονος σήμερα άντρας, μη γνωρίζοντας τι θα επακολουθούσε, ανέβηκε πανευτυχής το 2002 τα σκαλιά της εκκλησίας με τη γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό. Μάλιστα η γυναίκα γρήγορα έμεινε έγκυος ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. Λίγους μήνες όμως μετά τη γέννηση του παιδιού τους, η σύζυγος, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο άντρας της έλειπε πολλές ώρες στη δουλειά, βρήκε εραστή, με τον οποίο μάλιστα -όπως παραδέχεται η ίδια- έβλεπε αρκετά συχνά….
Τα επόμενα χρόνια ο έμπορος και η σύζυγός του απέκτησαν δύο ακόμη αγγελούδια και όλοι πίστευαν ότι επρόκειτο για μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογένειες της πόλης. Ετσι, μόλις έγινε γνωστή η αγωγή που κατέθεσε η 37χρονη σήμερα γυναίκα, όλοι έπεσαν από τα σύννεφα. Η γυναίκα φέρεται να παραδέχεται στην αγωγή ότι διατηρούσε παράνομη εξωσυζυγική σχέση το επίμαχο χρονικό διάστημα που συνέλαβε και γέννησε τα δύο μικρότερα από τα τρία παιδιά της. Ετσι, προκειμένου να γλιτώσει από την αμφιβολία και τις τύψεις, ζητάει πλέον την διενέργεια εξέτασης DNA, μέσω δικαστικής εντολής για τον άντρα της, για τον εραστή της και φυσικά για τα δύο μικρότερα παιδιά της, ώστε να διαπιστωθεί ποιος τελικά είναι ο πατέρας τους: αυτός που τα μεγάλωνε ή ο φίλος της μητέρας τους.
Πάντως ο απατημένος σύζυγος έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ παράλληλα διεκδικεί την πατρότητα και των τριών παιδιών. Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου