" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

23.9.10

Σεμινάρια για... υποψηφίους Δημάρχους διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ!

Τι αναφέρει εγκύκλιος του Μιχάλη Καρχιμάκη στις περιφερειακές οργανώσεις!
Σεμινάρια για τους υποψηφίους Δημάρχους διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Εγκύκλιος του νέου Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη που εστάλη σε όλες τις Περιφερειακές και Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος αναφέρει ότι "ενόψει των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών είναι ανάγκη τα στελέχη μας να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες πληροφορίες και γνώσεις, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αντιπαρατεθούν με πολιτική επάρκεια, αλλά και να στηρίζουν αποτελεσματικά τις επαναστατικές μεταρρυθμίσεις του ''Καλλικράτη''. ..
O Τομέας Εσωτερικών με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης έχουν σχεδιάσει την διεξαγωγή σεμιναρίων, τα οποία υλοποιούνται από τον Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης, με σκοπό την υποστήριξη και ενίσχυση των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων στον προεκλογικός τους αγώνα.Τα σεμινάρια θα απευθύνονται εκτός των επικεφαλής των παρατάξεων και σε ομάδα συνεργατών τους 2-3 ατόμων. Θα διοργανωθούν σε επίπεδο Περιφέρειας στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου". thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου