23.9.10

SOS από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας λόγω της απεργίας των αυτοκινητιστών !

Tο επιμελητήριο κάνει έκκληση στους ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ ''να βάλλουν και αυτοί ένα λιθαράκι για την ανάκαμψη της χώρας!
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό του για τις παρατεινόμενες κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ, οι οποίες πλήττουν σοβαρά την τοπική και την εθνική οικονομία και έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο τις τυποποιητικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος εκπέμπει SOS από τις Σκανδιναβικές Χώρες, όπου βρίσκεται πραγματοποιώντας επαφές με εταιρείες διανομής τροφίμων και μεγάλες αλυσίδες Super Markets στο πλαίσιο της καμπάνιας ενδυνάμωσης της μεσσηνιακής αγοράς που έχει ξεκινήσει το Επιμελητήριο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου επισημαίνεται ότι
''συγκεκριμένα, οι συνομιλητές του ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι των ανωτέρω εταιριών του εκφράζουν ενδοιασμούς για την επιλογή των προϊόντων μας, λόγω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων που αποτελούν εμπόδιο για την ομαλή τροφοδότηση της εκεί αγοράς''. Τέλος το επιμελητήριο κάνει έκληση στους ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ ''να βάλλουν και αυτοί ένα λιθαράκι για την ανάκαμψη της χώρας και να προχωρήσουν στη μόνη πραγματικά συμφέρουσα για τους ίδιους και το κοινωνικό σύνολο ενέργεια: να επιστρέψουν στο τιμόνι τους και να εγκαταλείψουν αυτής της μορφής τις "<κινητοποιήσεις>".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου