19.9.10

Κάλεσμα Καρχιμάκη για νίκη του «Καλλικράτη» !

Ψηφίστε υποψηφίους της αυτοδιοίκησης, με «ήθος», «συνέπεια» και εργατικότητα, ικανούς να ανταποκριθούν στη νέα πρόκληση !
Τη συστράτευση των «δημοκρατικών δυνάμεων», ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, για τη «νίκη» και την υπεράσπιση της μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη» απέναντι «στις δυνάμεις που εκφράζουν την αδράνεια και τη συντήρηση και που δεν τον πίστεψαν ποτέ» ζήτησε σε ομιλία του, σε σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ από την Κεντρική Μακεδονία, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.
Κάλεσε τα στελέχη να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υποψηφίους της αυτοδιοίκησης, με «ήθος», «συνέπεια» και εργατικότητα, ικανούς να ανταποκριθούν στη νέα πρόκληση…
«Η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη είναι το μεγάλο βήμα. Από την υποκρισία στο πολιτικό ήθος, από την αυθαιρεσία στην κοινωνική λογοδοσία, από τη φυγομαχία στην πολιτική τόλμη. Και εδώ στην Κεντρική Μακεδονία, από την φαυλότητα, την κακοδιαχείριση την παρανομία, στη διαφάνεια και στο ήθος, στην καταδίκη της διαφθοράς και στα πρόσωπα που την εκφράζουν. Σήμερα, εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία, με τον Μάρκο Μπόλαρη δίνουμε αυτά τα χαρακτηριστικά στον αγώνα μας» δήλωσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επέκρινε τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι «ζητά να ψηφίσουμε στις δημοτικές εκλογές, όχι το ποιος θα κυβερνήσει την πόλη ή το χωριό, αλλά αν θέλουμε ή όχι το μνημόνιο, χωρίς να λέει τι θα γίνει αύριο το πρωί αν αρνηθούμε την υπογραφή μας και σταματήσουν να έρχονται τα ευρώ».
«Είναι αυτή στάση που ταιριάζει σε κάποιο που θέλει να κυβερνήσει, ή σε κάποιο που περιφέρεται μονίμως, διαμαρτυρόμενος και αρνούμενος κάθε βήμα προόδου, προσεγγίζοντας μάλιστα τη λογική του προκατόχου του που είχε αναφερθεί στη μνημειώδη αντίληψη περί αυτόματου πιλότου. Οι χώρες όμως δεν κυβερνώνται με αυτόματο πιλότο», υπογράμμισε ο κ. Καρχιμάκης.
Νωρίτερα, ο κ. Καρχιμάκης είχε σύσκεψη με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Κεντρική Μακεδονία και ακολούθως με το γραμματέα της περιφερειακής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Γ. Γεράκη και τους επικεφαλής των νομαρχιακών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ Κεντρικής Μακεδονίας.
Το βράδυ του Σαββάτου, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκε σε συνεστίαση στο δήμο Συκεών και συνομίλησε με τους επικεφαλής των οργανώσεων Θεσσαλονίκης και Κ. Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ και με εν ενεργεία δημάρχους του ΠΑΣΟΚ του πολεοδομικού συγκροτήματος και του νομού Θεσσαλονίκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου