12.12.11

H φαρμακόγλωσσα του Χόλιγουντ είναι από την Πελοπόννησο !!

Στο κανάλι E! που στην Ελλάδα προβάλει η Nova, παρουσιάζεται η απίστευτη εκπομπή «Fashion Police» που κάνει τρελλές τηλεθάσεις στην Αμερική και όχι μόνο, με κεντρική παρουσιάστρια την Joan Rivers.
Μαζί της συμπαρουσιαστής είναι ο editor σε περιοδικά μόδας, σύμβουλος μόδας, στυλίστας και tv personality, George Kotsiopoulos,που όπως καταλαβαίνετε από το όνομα είναι ελληνικής καταγωγής και μάλιστα οι δύο του γονείς είναι Πελοποννήσιοι.
Το στυλ του είναι αμίμητο, τα σχόλιά του καυστικά – γι αυτό έχει έρθει πολλές φορές σε κόντρα με πρόσωπα θεσμούς της βιομηχανίας μόδας όπως η Άννα Γουίντουρ – ενώ τολμά να χλευάζει όταν δεν του αρέσουν οι εμφανίσεις τους, σταρς όπως η Ατζελίνα Τζολί, η Μαντόνα, ο Μπραντ Πιτ, εσχάτως και η Πίπα Μίντλετον.
Για την τελευταία είπε χαρακτηριστικά: «Το να κλέβεις την παράσταση από τη νύφη, αφήνοντας να διαγράφονται οι γλουτοί σου μέσα από μετάξια δεν είναι ό,τι πιο σικ, ακόμα κι αν το πρωτόκολλο το επιτρέπει».
Μόνιμος κάτοικος του Λος Άντζελες εδώ και χρόνια είναι περήφανος για την Πελοποννήσια καταγωγή του και διαφημίζει τις νοστιμιές της Ελλάδας όπως οι λαχανοντολμάδες και η φάβα.nektarini.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου