19.9.12

ΜΕΣΣΗΝΗ-Αύριο η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας

Με την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας αύριο στις 10:00 το πρωί. στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στη Μεσσήνη ξεκινά και το πανηγύρι. 
Μετά την υποδοχή της εικόνας από το Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και εκπρόσωπους των αρχών, θα ακολουθήσει λιτανεία της στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τέλος θα εναποτεθεί για οκταήμερο προσκύνημα στο Μετόχι της Μονής Βουλκάνου, στη Μεσσήνη.
Η Ιερά πομπή που θα μεταφέρει την εικόνα από την Ιερά μονή Βουλκάνου, στη Μεσσήνη, θα ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο και την εικόνα θα συνοδεύει ο ηγούμενος της Μονής, ο ιερός κλήρος και πλήθος προσκυνητών.
 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ
 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 19ης και 20ης Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μονή Βουλκάνου καθορίστηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.
 Συγκεκριμένα, για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών, αλλά και την διευκόλυνση των προσκυνητών, για το χρονικό διάστημα από τις 06:00 σήμερα το απόγευμα έως και τις 02:00’,αύριο το πρωί, για 8 δηλαδή ώρες, θα επιτρέπεται η άνοδος των αυτοκινήτων στην Ιερά Μονή Βουλκάνου, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων, από τη Λάμπαινα μέσω της Αρχαίας Μεσσήνης και από το Κακοπέτρι, καθώς και από τη διαδρομή Μελιγαλά -Νεοχωρίο - Αρχαία Μεσσήνη.
Η κάθοδος των οχημάτων από την Ιερά Μονή, θα γίνεται μόνο από τη γέφυρα της Βαλύρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου