19.10.13

Κ. Χατζηδάκης : "Αυτό που έγινε στη Μεσσηνία, πρέπει να γίνει σε όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα"

«Τα προϊόντα της μεσσηνιακής γης κατακτούν τις αγορές του κόσμου, χάρη στην ποιότητά τους και το σύγχρονο μάρκετινγκ».

Αυτό υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκης στον χαιρετισμό του στο συνέδριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου- Ellines.com: «Μια Περιφέρεια, Ένας Πλανήτης». Συμπλήρωσε δε, ότι «αν κινητοποιήσουμε τις τεράστιες δυνάμεις του Ελληνισμού, τόσο μέσα όσο και έξω από τη χώρα, θα τα καταφέρουμε».

Ο υπουργός ανέφερε ότι η Καλαμάτα αναγνωρίζεται ως διεθνής προορισμός για τον πολιτισμό, όχι μόνο για την ιστορία της, αλλά πλέον και για τη σύγχρονη πολιτιστική παραγωγή, ενώ υπενθύμισε ότι παράλληλα, προσφέρονται τουριστικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, καθώς μόλις χτες ανακοινώθηκε πως οι αεροπορικές αφίξεις στη Μεσσηνία σημείωσαν αύξηση- ρεκόρ κατά 44% φέτος.

«Αυτά δεν έγιναν τυχαία. Συνέβησαν επειδή κάποιοι, παρά τις σοβαρές δυσκολίες, προέβαλαν την περιοχή, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον και τις επενδύσεις. Δούλεψαν σκληρά και τελικώς τα κατάφεραν. Αυτό, λοιπόν, που έγινε στη Μεσσηνία, πρέπει να γίνει σε όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα» κατέληξε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι και η κυβέρνηση από την πλευρά της συνεχίζει την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου