" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

18.10.13

Και τσουπ, είδαμε live το γυμνό στήθος της Καλλιμούκου

Ωραία, μέρα η χθεσινή, έγινε του... μπανιστηριού στα πρωινό/μεσημεριανά. 
Πρώτη η Σάσα Σταμάτη με τα τσαλιμάκια της μάς έδειξε ουκ ολίγες φορές το άσπρο της βρακί και μετά η Αντωνία Καλλιμούκου που μάς έδειξε στήθος. 
 Και τρέλανε τους τηλεθεατές, διότι άλλο να βλέπεις το βαμβακερό εσώρουχο της Σταμάτη κι άλλο το στήθος της εκρηκτικής Αντωνίας. 
(Τι γράφουμε ... αλλά και τι βλέπουμε ε;)

Η Αντωνία, λοιπόν, ήταν το μοντέλο στη στήλη της μόδας, όπου φορούσε ένα κοντό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν. Καλά, ότι η Αντωνία έχει μια τάση να αφήνει το σουτιέν στο συρτάρι, το έχουμε πια εμπεδώσει. Εξάλλου, πέρυσι, είχαμε δει καθαρά τη ρώγα της, που διαγραφόταν μέσα από σιθρού μπλούζα.

Από το... βαφτιστικό μπλουζάκι λοιπόν, φαινόταν το κάτω μέρος του στήθους (για τόσο κοντό μιλάμε) σε κάθε κίνηση του μοντέλου. 
Εκεί, όμως, που έγινε ...Η Αποκάλυψη, ήταν τη στιγμή που η στυλίστρια, ήθελε να δείξει κάτι κι ανέβασε το μπλουζάκι της Καλλιμούκου, αποκαλύπτοντας πλέον όλο το στήθος.

Έτσι, για να μην κουράζει τη φαντασία του τηλεθεατή. 
Τα είδε όλα και το έπαθε το κοκο μπλόκο. 
Ναι, ναι, η Καλλιμούκου έμεινε άναυδη από τα αποκαλυπτήρια. Δεν το περίμενε....
 womenonly.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου