19.10.13

Διαφωνούν ....οι δημοσκοπήσεις για την πρωτιά Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ


Κόντρα... δημοσκοπήσεων για την πρωτιά

 ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ .....ΟΠΤΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ !!!
Διαφωνούν οι... δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σε δύο εφημερίδες όσον αφορά το ποιο κόμμα προηγείται στην πρόθεση ψήφου.
 Η μία δίνει την πρωτιά στη ΝΔ, ενώ η άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ -ωστόσο, αμφότερες δίνουν στη Χρυσή Αυγή την τρίτη θέση, έστω και με σοβαρές (δημοσκοπικές) απώλειες.
Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών», ενώ στις δυνάμεις που συγκεντρώνουν το κυβερνών κόμμα και η αξιωματική αντιπολίτευση παρατηρείται «Χάσμα Γενεών».
 Όσο για τη Χρυσή Αυγή, χάνει περίπου το ένα τρίτο των δυνάμεων της, παραμένοντας όμως στην τρίτη θέση. Τέταρτο κατά σειρά το ΠΑΣΟΚ με ελαφρά ενίσχυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η ΔΗΜΑΡ δίνει μάχη για την είσοδο της στη Βουλή. Η δημοσκόπηση έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου και η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα έφτανε τη μιάμιση μονάδα, ενώ και τα δύο κόμματα εμφανίζουν ενίσχυση των ποσοστών τους.
Αντιθέτως, προβάδισμα 1,2% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, τη ΔΗΜΑΡ να μένει εκτός Βουλής και τη Χρυσή Αυγή να είναι τρίτο κόμμα, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Metrisis, και η οποία δημοσιεύεται, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 21,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,7% και η Χρυσή Αυγή με 5,7%. Ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ με το ίδιο ποσοστό (5,1%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,7% ενώ η ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνει το 1,9% των ερωτηθέντων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου