18.10.13

Παράπονα για την παράταξη του Νίκου Τζώρτζη στη Μεσσήνη

Πολλά παράπονα ακούγονται, ιδιαίτερα στα χωριά, για την παράταξη «Ενωτική Δημοτική Κίνηση Μεσσήνης» στην οποία ηγείται ο Νίκος Τζώρτζης. Παραπονούνται, επί το πλείστον, για δυο λόγους:
Ο πρώτος είναι ότι τα μέλη της παράταξης που έχουν εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο και ο επικεφαλής έχουν πολύ καιρό να επισκεφτούν τα τοπικά διαμερίσματα του δήμου.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ενημέρωση. 
Η πληροφόρηση που φτάνει στα χωριά γίνεται μόνο μέσα από το δίαυλο επικοινωνίας του δημάρχου Στάθη Αναστασόπουλου, ο οποίος έχει «στήσει» ένα καλό επικοινωνιακό επιτελείο που διοχετεύει μηνύματα και πληροφόρηση στα μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο. 
Ο ίδιος τρέχει, σχεδόν, σε όλα τα χωριά λέγοντας στην ουσία «…να ο δήμαρχός σας είναι παρόν, δίπλα σας. Άλλοι είναι οι απόντες».
Πολλά στελέχη που είχαν «στρατευθεί» και δώσει τη μάχη στο πλευρό του Νίκου Τζώρτζη, όπως ο πρώην δήμαρχος Αίπειας Νίκος Αναστασόπουλος, ο δικηγόρος Θεόδωρος Αβιζιώτης, ο λογιστής Δημήτρης Ανδριανόπουλος, ο μηχανικός Βασίλης Δουφεξής, ο επιχειρηματίας Γιώργος Τσώνης, ο συνδικαλιστής Κώστας Σαρδέλης και πολλοί άλλοι κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά και αποφεύγουν, ακόμη και στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις να δηλώσουν ότι θα στρατευθούν και πάλι κάτω από την ίδια ομπρέλα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα το κάνουν. 
Ο χρόνος θα δείξει. 
Χωρίς αυτά τα στελέχη, όμως, που έχουν μεγάλη εμπειρία συσπείρωση δεν γίνεται εύκολα.
Από την άλλη μεριά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος δεν είναι λίγα αφού πολλά ισχυρά πρόσωπα που προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο λοξοκοιτούν το δημαρχιακό θώκο κινώντας υπόγεια ρεύματα. 
Για το θέμα αυτό θα αναφερθούμε τις επόμενες μέρες.

Spartakos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου