16.10.13

Η αλήθεια, η Μεσσηνία και ο Τατούλης

Ο Γερμανός φιλόσοφος Arthur Schopenhauer έλεγε: 
 «Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. 
Πρώτα γελοιοποιείται. 
Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. 
Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη».
Όταν ο Spartakos έγραψε ότι η «αχίλλειος πτέρνα» του Τατούλη βρίσκεται στη Μεσσηνία κάποιοι μίλησαν για «γελοιότητες» και ότι ο Περιφερειάρχης δεν καταλαβαίνει από αυτά. Δράκος, Μαλαπάνης, Νίκας, Αποστολόπουλος, Κουσελάς, Πατσαρίνος, Πετράκος, «Ελευθερία» και πάει λέγοντας είναι ξοφλημένοι….έλεγαν κάποιοι «παράγοντες» στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Στη συνέχεια είδαμε στο διαδίκτυο σχόλια να στρέφονται ενάντια στην ανάλυση που είχαμε κάνει. Το θέμα των στερεών αποβλήτων και η δημιουργία εργοστασίου στην Καλλιρρόη μας επιβεβαίωσε και όλοι άρχισαν να μιλάνε για το αυτονόητο.
Αυτονόητο, λοιπόν ότι τα προβλήματα στη Μεσσηνία είναι οξυμένα, αυτονόητο ότι και το κλίμα για την περιφέρεια και τον περιφερειάρχη είναι αρνητικό στη Μεσσηνία.
Ας μην ξεχνάμε ότι από χθες απέναντι στην Περιφέρεια προστέθηκε και η Νάντια Γιαννακοπούλου αφού η ίδια μίλησε για ευθύνες της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο θέμα των στερεών αποβλήτων. 
Τώρα αν ο Τατούλης, θέλει να θωρακίσει την «αχίλλειο πτέρνα του» οφείλει να σκύψει ο ίδιος πάνω από τη Μεσσηνία, να κάνει στην πάντα τους μέχρι σήμερα συμβουλάτορές του και να ακούσει καθαρές φωνές πριν είναι αργά.
Εμείς, πάντως, πιστεύουμε ότι είναι αργά….

Spartakos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου