19.10.13

Επιχείρηση " Σκούπα " στην Λακωνία

Συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα, προσήχθησαν εξήντα έξι (66) και έγινε έλεγχος σε διακόσια δεκαεννέα (219)
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (18.10.2013) από το μεσημέρι έως το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, σύμφωνα με τον γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια δεκαεννέα (219) άτομα, εκ των οποίων εκατόν εξήντα δύο (162) ήταν ημεδαποί και πενήντα επτά (57) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ογδόντα εννέα (189) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εξήντα έξι (66) άτομα, από τα οποία είκοσι επτά (27) ήταν ημεδαποί και τριάντα εννέα (39) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
  • Τρεις (3) ημεδαποί (εκ των οποίων ο ένας ΡΟΜΑ) και δύο (2) αλλοδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν σαράντα πέντε (45) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και μία (1) παράβαση για υπαίθριο εμπόριο, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου