19.10.13

Μία Περιφέρεια ..Ένας Πλανήτης και ….146.000 ευρώ !!!

Γράφει ο Κάλχας
Πετυχημένη η εκδήλωση  κατά τους υπευθύνους  του συνεδρίου - Μία Περιφέρεια ..Ένας  Πλανήτης  - που διοργανώθηκε σήμερα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino   από τους  ellines.com και την Περιφέρεια Πελοποννήσου .
Ένας επώνυμος παρουσιαστής  (Νίκος Χατζηνικολάου ) πέντε –έξι ονόματα επιφανών Πελοποννησίων  που διαπρέπουν στο εξωτερικό ο καθένας στον τομέα του, δύο τρείς υπουργοί ….άφθονη προβολή από το συγκρότημα Χατζηνικολάου και  με τον Τατούλη να προσπαθεί να κερδίσει το ….χαμένο έδαφος των τελευταίων ημερών από τις «περίεργες » εμμονές του  στα σκουπιδοεργαστασια και τις σκουπιδοεταιρείες !
Αλήθεια τι κέρδισε σήμερα από αυτή την εκδήλωση ο φορολογούμενος πολίτης ….απολύτως τίποτα , απλά χρεώθηκε με το ποσό των ….146.000 ευρώ σε εποχές κρίσης .
Αλήθεια ποιο  πολίτη ενδιαφέρουν  σήμερα τα …οράματα  των  «πετυχημένων »  Πελοποννήσιων της σημερινής σύναξης ;
Τον πολίτη τον ενδιαφέρει  η καθημερινότητα που δυστυχώς είναι πλέον αφόρητη , τον ενδιαφέρει ο επερχόμενος δύσκολος χειμώνας ,τον ενδιαφέρει η ανεργία που μαστίζει  τον ίδιο ή τα μέλη της οικογενείας του ,τον ενδιαφέρουν τα καθημερινά ραβασάκια των δημοσίων υπηρεσιών της χώρας μας που καθημερινά καταφθάνουν στην  πόρτα του και αδυνατεί πλέον να πληρώσει ..απειλώντας τον με κατασχέσεις .
Τον ενδιαφέρει ότι πλέον νοιώθει την …τσέπη του άδεια . (Περπατώντας στον δρόμο το βλέμμα του ψάχνει απεγνωσμένα για κάποιο ….πεσμένο χαρτονόμισμα  στο πεζοδρόμιο ή το οδόστρωμα ..)
Η απόλυτη  … εξαθλίωση  στην οποία τον έχουν οδηγήσει
Όλο το σημερινό σκηνικό  που στήθηκε  σήμερα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα για την προβολή της Περιφέρειας,  και του  κου Τατούλη  τον αφήνει παγερά αδιάφορο .
Ο πολίτης πλέον, βρίσκεται στον ….δικό του κόσμο που απέχει παρασάγγας από τον κόσμο της επιχειρηματικής και πολιτικής Ελίτ του τόπου μας ,που συναθροίστηκε σήμερα στην Costa Navarino για να μιλήσουν για το …μέλλον που μας προετοιμάζουν

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου