" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

18.10.13

ΥΠΕΚΑ –Γράψαμε ότι το «Μενού» Μανιάτη –Τατούλη είχε Νάντια !!!


Πανηγυρίζει η διαδικτυακή «PRAVDA» της  Περιφέρειας  Πελοποννήσου ότι ο «σκουπιδοφάκελος » της Καλλιρόης σύμφωνα  με  δήλωση του ΥΠΕΚΑ Γ.Μανιάτη είναι ακόμα κλειστός .

Λογικά  έτσι πρέπει να είναι ….αφού το είπε ο Κος υπουργός ο οποίος  φρόντισε πιθανόν η Αργολίδα να μείνει ….έξω από τον σκουπιδοπόλεμο

Αυτό που δεν έχουν ή δεν θέλουν  να καταλάβουν οι «πανηγυρίζοντες » για την φοβερή αποκάλυψη του …κου υπουργού είναι ότι η Γ.Γ.ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου δήλωσε ότι το ΥΠΕΚΑ είναι αναρμόδιο για την χωροθέτηση των σκουπιδοεργοστασίων ,και μόνη αρμόδια αρχή είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην περίπτωση της Καλλιρόης που η Περιφέρεια έδωσε ( την τοποθεσία ) στην δημοσιότητα και ….αρμοδίως αλλά και …υπογείως  η θέση της κας Γιαννακοπούλου ήταν ,είναι  και παραμένει Πολιτική και συμπυκνώνεται σε λίγα λόγια ….

ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ  ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ 

Υ.Γ.
 - ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ…. ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ...ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!
Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου