" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

18.10.13

Κουκουλοφόροι έβαψαν τις κάμερες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου


Κουκουλοφόροι έβαψαν τις κάμερες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Τις κάμερες ασφάλειας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου έβαψαν με μαύρο σπρέι, άγνωστοι κουκουλοφόροι, που μπήκαν το πρωί στο προαύλιο κατά τη διάρκεια λειτουργίας στο παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες λειτουργίας του ιδρύματος.
Υστερα από εντολή του Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ. Αντώνη Γρηγοράκη, η διοίκηση του Νοσοκομείου «άνοιξε» για το γεγονός Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες, έχει καταγραφεί ανησυχία, αλλά και δυσφορία πολιτών για τις δυνατότητες του νοσοκομείου σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας με δεδομένη την υποστελέχωση, την έλλειψη πιστώσεων για ιατρικά και παραφαρμακευτικά υλικά, καθώς επίσης και την υπολειτουργία αρκετών τμημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Τόσο παραγωγικοί φορείς και σύλλογοι του νομού, όσο και Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν υποβάλει αιτήματα προς το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να εξευρεθούν οι δυνατές λύσεις για τη σωστότερη λειτουργία του νοσοκομείου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου