28.2.15

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ στον ΑΝΤ1 - Ποια ηχηρά ονόματα αποχωρούν !


Ποια ηχηρά ονόματα αποχωρούν από το κανάλι του ΑΝΤ1

  30-40 απολύσεις κάθε μήνα επί ένα τεράμηνο !

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των προθέσεων της κυβέρνησης για την επιβολή κανόνων στο χώρο της τηλεόρασης, όπως η πληρωμή αντιτίμου για την απόκτηση της άδειας, το κανάλι του ΑΝΤ1 προχωράει σε απομάκρυνση του προσωπικού του.

Φαίνεται πως οι συζητήσεις για τις αποχωρήσεις των στελεχών ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα και ο λόγος ήταν φυσικά η οικονομική κρίση που μαστίζει και τον χώρο των ΜΜΕ.
Τα τμήματα του καναλιού που πλήττονται περισσότερο είναι αυτά των Δημοσίων Σχέσεων και του μάρκετινγκ, τα οποία αναμένεται να συγχωνευθούν.

Παρελθόν για το κανάλι, λοιπόν, θα είναι σε λίγες μέρες που λήγει το συμβόλαιό της, η Κατερίνα Γκαγκάκη.
Η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσων του ΑΝΤ1 ενδέχεται να μείνει στον σταθμό του Αμαρουσίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου.
 Ο πολύ στενός συνεργάτης της και υπεύθυνος Τύπου του ΑΝΤ1, ο Κώστας Τσολάκης, είναι μέσα στα ονόματα που δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του καναλιού.
 Η αλήθεια είναι πως και οι δύο ουσιαστικά αναγκάστηκαν να λήξουν τη συνεργασία τους με το κανάλι στο οποίο πρόσφεραν τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια. Το μέγεθος των περικοπών που αποφασίστηκαν δεν τους άφηνε και πολλά περιθώρια να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στόχος της διοίκησης του ΑΝΤ1 είναι η περικοπή 30-40 θέσεων εργασίας κάθε μήνα για το επόμενο 4μηνο.

Πηγή: Zappit

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου