23.2.15

Σοκαριστική μαρτυρία για τα βασανιστήρια που έκαναν στον εξαφανισμένο φοιτητή


Σοκαριστική μαρτυρία για τα βασανιστήρια που έκαναν στον εξαφανισμένο φοιτητή

Σοκάρουν οι καταθέσεις για την υπόθεση του εξαφανισμένου 20χρονου φοιτητή της Σχολής Γαλακτοκομικής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς αποκαλύπτουν τα περιστατικά bullying που είχε υποστεί.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που έγιναν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, παρέα νεαρών συνήθιζε να κλείνει στην ντουλάπα τον Βαγγέλη και να μην τον αφήνει να βγει εάν δεν τραγουδούσε συγκεκριμένα εμβατήρια. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, φέρεται να του πετούσαν και κέρματα για να τραγουδήσει, αντιμετωπίζοντάς τον ως τζουκ μποξ. Μία κοπέλα ανέφερε στην εκπομπή ένα περιστατικό, στο οποίο ήταν παρούσα και συνέβη σε καφετέρια της περιοχής Κατσικά.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο Βαγγέλης παρήγγειλε τον καφέ του αλλά η παρέα των Κρητικών, που κατηγορείται ότι τον εκφόβιζε, του τον έκρυψε. Εκείνος τους παρακαλούσε να του τον δώσουν αλλά εκείνοι συνέχισαν να τον κοροϊδεύουν. Στο τέλος πέταξαν πάνω του ποτήρι με νερό, αδιαφορώντας παντελώς για εκείνον αλλά και για τον κόσμο που τους παρακολουθούσε.
Η παρέα νεαρών που κατηγορείται ότι είχε κάνει στόχο επιθέσεων τον 20χρονο μίλησε στην εκπομπή και αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται, χαρακτηρίζοντας τα περιστατικά σε βάρος του φοιτητή καψώνια και πλάκες. Ο φοιτητής από το Ρέθυμνο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, από τη σχολή του.
Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν στο δωμάτιο του.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.
Οι αρχές ερευνούν, μεταξύ άλλων, και την κατάθεση μίας γυναίκας, η οποία μένει κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή και σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι το βράδυ της εξαφάνισης βρισκόταν στο σπίτι της όταν χτύπησε την πόρτα της και εκείνη τον άκουσε να ζητά επίμονα να του ανοίξει και να τον βοηθήσει. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι τον είδε όταν απομακρυνόταν και έμοιαζε στον Βαγγέλη.

lifo.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου