26.2.15

ΣΟΚΑΡΕΙ !!! Μάνα και γιος αυτοκτόνησαν επειδή τους έκοψαν την αναπηρική σύνταξη


Μάνα και γιος αυτοκτόνησαν επειδή τους έκοψαν την αναπηρική σύνταξη

Η απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες, στην πόλη της Χαλκίδας, όταν μία 63χρονη μητέρα βούτηξε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας μαζί με τον 27χρονο γιο της, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, εξακολουθεί να συγκλονίζει και σήμερα την τοπική κοινωνία (και όχι μόνο), αφού η 63χρονη άφησε πίσω της σημείωμα στο οποίο επιβεβαιώνει ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviazoom.gr, ο γολθοθάς της 63χρονης ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 όταν η επιτροπή του ΙΚΑ εξέτασε την περίπτωσή της και έκοψε την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε για λόγους υγείας.
Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δικαστικά να την ανακτήσει, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση που την οδήγησε και στην απελπισία. Μαζί με τον 27χρονο Χρήστο, διέμεναν στην οδό Σαμαρτζή, όπου αδυνατούσαν να πληρώσουν το νοίκι του σπιτιού.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviazoom.gr, λίγη ώρα μετά την οικογενειακή τραγωδία, οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι και βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημειώμα της 63χρονης που προανήγγειλε την αυτοκτονία, εξαπολύοντας... μύδρους εναντίον του ΙΚΑ και της δικαιοσύνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου