25.2.15

ΧΑΜΟΣ σε υπεραστικό λεωφορείο: Γυναίκα πλάκωσε τον διπλανό της στα χαστούκια γιατί έβριζε τους Ελληνες!


Χαμός σε υπεραστικό λεωφορείο: Γυναίκα πλάκωσε τον διπλανό της στα χαστούκια γιατί έβριζε τους Ελληνες!

«Γ@μημ... Έλληνες καλά σας κάνουν οι Γερμανοί... οι γυναίκες είναι π...» ήταν μερικές από τις λέξεις που ξεστόμισε, πριν η διπλανή του «φορτώσει» και τον χτυπήσει...
To επεισόδιο σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής Αθήνα - Πρέβεζα, με τα όσα έγιναν μέσα να είναι σίγουρο πως θα μείνουν αξέχαστα σε όσους τα έζησαν...

Αιτία ο μονόλογος ενός άντρα, αναφορικά με τους Έλληνες και κυρίως τις Ελληνίδες γυναίκες, ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος να εκφράσει τις σκέψεις του δυνατά. Στο λεωφορείο βρίσκονταν περίπου 25 επιβάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, χωρίς ωστόσο να συμμετέχουν, μιας και δύο γυναίκες ανέλαβαν να βάλουν στην θέση του τον 60χρονο άντρα, ο οποίος αναγκάστηκε στο τέλος να ζητήσει συγνώμη, μετά την παρέμβαση και του οδηγού του λεωφορείου, αφού προηγουμένως έφαγε μερικές από την μια γυναίκα!

Το λεωφορείο βρίσκονταν κοντά στο Αγρίνιο όταν η συζήτηση του άντρα στο τηλέφωνο τον εξόργισε και άρχισε να βρίζει και να απειλεί, άγνωστο ποιους, τόσο δυνατά που ήθελαν δεν ήθελαν, τουλάχιστον όσοι βρίσκονταν στα κοντινά καθίσματα τον άκουγαν. Κλείνοντας το τηλέφωνο, εμφανώς εκνευρισμένος, ο αγενής άντρας άρχισε να μονολογεί και να εκφράζει τις σκέψεις του μιλώντας με τον εαυτό του.

«Γ@μημ.. Έλληνες καλά σας κάνουν οι Γερμανοί… οι γυναίκες είναι π...'' ήταν μερικές από τις λέξεις που ξεστόμισε. Και όχι μία φορά. Συνέχισε για μερικά δευτερόλεπτα. Κάτι το οποίο εξόργισε μια νεαρή γυναίκα που καθόταν μερικές θέσεις πίσω του. «Σας παρακαλώ κύριε…» είπε η κοπέλα, «μπορείτε να μην φωνάζετε τις σκέψεις σας;» συνέχισε.

Για να λάβει την απάντηση «άι στο διάολο και εσύ μωρή κότα…». Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα που έκανε έξαλλη άλλη γυναίκα που καθόντανε σχεδόν δίπλα στον 60χρονο στο απέναντι κάθισμα, η οποία προφανώς «φόρτωνε» τόση ώρα με τα λεγόμενα του άντρα.

Αφού του έριξε ένα χαστούκι του είπε «σε ακούμε τόση ώρα, έβρισες την κοπέλα, βρίζεις τις γυναίκες, είπες αυτά που είπες για τους Έλληνες, βρίζεις εθνικότητες…ζήτα αμέσως συγγνώμη εδώ μπροστά σε όλους αλλιώς θα φας και άλλες...».

Οι επιβάτες του λεωφορείου έβλεπαν όσα διαδραματίζονταν μέχρι που την όλη φασαρία αντιλήφθηκε και ο οδηγός, ο οποίος ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει, ενώ προσπαθούσε να βρει μέρος να σταματήσει το όχημα κάτι το οποίο και έγινε. «Ή τον συμμορφώνεις ή τον ταράζω στο ξύλο» είπε η γυναίκα στο οδηγό. «Θα φάει της χρονιάς του. Μέχρι να φτάσουμε στην Πρέβεζα, θα τον βαράω και θα καλέσω και την αστυνομία» είπε, απαιτώντας επίμονα να ζητήσει συγνώμη για όσα είχε νωρίτερα ξεστομίσει.

Μετά την προτροπή και την παράκληση του οδηγού, ο άντρας ζήτησε συγγνώμη και το συμβάν σταμάτησε εκεί.

pamepreveza.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου