27.2.15

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ - Ryanair: Αθήνα - Ρώμη από 14,99 ευρώ


Ryanair: Αθήνα - Ρώμη από 14,99 ευρώ

Η Ryanair προσκαλεί σήμερα, 27 Φεβρουαρίου, όλους τους επιβάτες της να κλείσουν τα εισιτήριά τους για ένα ταξίδι από Αθήνα προς Ρώμη από 14,99 ευρώ.
Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου και θα αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2015.
Ο John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε:
«Η Ryanair απελευθερώνει ναύλους προς κράτηση από 14,99 ευρώ προς μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ιταλίας, καθιστώντας ένα ταξίδι προς την Ρώμη ως την ιδανική επιλογή για μια απόδραση. Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair λόγο των χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούνε να κλείσουνε τα εισιτήρια τους μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής. Μπορούνε επίσης να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις και από τις νέες μας υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουνε τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ' όλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου