" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.2.15

Το Costa Neoromantica και πάλι στην Καλαμάτα

Ακόμα μία φορά κατέπλευσε σήμερα, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 9.00, το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoromantica στο λιμένα Καλαμάτας.
Το κρουαζιερόπλοιο ήλθε από τη Νάπολη της Ιταλίας, ενώ απόψε στις 20.00 θα αποπλεύσει για το λιμάνι του Βόλου και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί στον Πειραιά, από όπου θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στη Μασσαλία.
Το σκάφος ήλθε στο λιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με 1.381 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων και πλήρωμα αποτελούμενο από 612 άτομα, επικεφαλής του οποίου είναι Ιταλός πλοίαρχος. Οι επιβάτες είναι Γάλλοι, Ιταλοί, Γερμανοί, Ελβετοί, Ισπανοί, Ρώσοι κ.ά.
Τους τουρίστες υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας και τους προσέφερε χάρτες, κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Καλαμάτας και τοπικά προϊόντα, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες. Οι περισσότεροι τουρίστες περιηγήθηκαν στην Καλαμάτα, ενώ ορισμένοι είδαν με ταξί την πόλη και τη γύρω περιοχή.
Επίσης, ορισμένοι επισκέπτες προτίμησαν εκδρομές, κυρίως στην Αρχαία Μεσσήνη, στη Μάνη, στο Μυστρά και στην Πύλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου