26.2.15

Κάνουν καθημερινά το Νοσοκομείο Καλαμάτας ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

….και ενώ η χώρα μας και ειδικότερα το ΕΣΥ τα τελευταία 5 χρόνια χαρακτηρίζονται από μια βαθιά οικονομική κρίση, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έργα εκατομμυρίων ευρώ ολοκληρώνονται καθημερινά και  το καταστούν πραγματικά το Υγειονομικό στολίδι της Πελοποννήσου.
Έργα πρωτοπόρα και αξιοζήλευτα για κάθε Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Χώρας. Έργα που τα οραματίζονται και τα σχεδιάζουν, τα ωριμάζουν και τα υλοποιούν, άνθρωποι που πραγματικά ΑΓΑΠΟΥΝ αυτό που κάνουν και εργάζονται    ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ.
Κατά την επίσκεψή μας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας διαπιστώσαμε  ιδίοις όμμασι ένα ακόμη σημαντικό έργο που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες. Πρόκειται  για την τελευταία ουσιαστική παρέμβαση που ολοκληρώνει την
αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού προυπολογισμού 500.000€. 
Έργα απολύτως απαραίτητα στις βασικές υποδομές του Νοσοκομείου που σε τεχνικό επίπεδο  του διασφαλίζουν μια απολύτως ικανοποιητική λειτουργία για την επόμενη 20ετία.
Από την πλευρά μας, μακάρι όλες οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων  να προχωρούσαν στην υλοποίηση τέτοιων έργων και να μη βλέπαμε καθημερινά τις τριτοκοσμικές εικόνες αυτών στα δελτία ειδήσεων σε βασικές και άκρως απαραίτητες υποδομές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου