10.12.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου αύριο 11 Δεκεμβρίου 2015 και πλήθος εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Καλαμάτας θα φωταγωγηθεί αύριο, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.00, στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε σχετική συνέντευξη Τύπου, στο Δημαρχείο Καλαμάτας.
 Η φωταγώγηση του δένδρου, πλαισιωμένη με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, θα σημάνει και επισήμως την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμος Καλαμάτας θα διοργανώσει πλήθος εκδηλώσεων στην πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν, οι οποίες απαρτίζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα. Ο Π. Νίκας ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα, κάλεσε δε όλον τον κόσμο να δώσει το παρών, καθώς όσα θα διοργανώσει ο Δήμος είναι δωρεάν και προσφέρουν μια νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, 
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε. «Φάρις» Αθανάσιος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα κεντρικών και παράλληλων εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και στα Δημοτικά Διαμερίσματα και ευχαρίστησε τους τομείς της Κ.Ε. «Φάρις», το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, το Δημοτικό Ωδείο, τον Εικαστικό Τομέα και τη Δημοτική Σχολή Χορού και όλους τους συμμετέχοντες φορείς και συλλόγους για την ποιοτική και διαρκή παρουσία τους στο εορταστικό πρόγραμμα. 
Έκανε λόγο, επίσης, για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρουν και φέτος χορηγοί και υποστηρικτές των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Αύριο, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 19.00 με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, την παιδική χορωδία, τη χορωδία «Μελίφωνο» και τα μουσικά σύνολα πνευστών του Δημοτικού Ωδείου, και την κορύφωση θα αποτελέσει η φωταγώγηση του δένδρου στις 20.00. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί εορταστική συναυλία με το συγκρότημα «Jazz Steps and Friends - Featuring Νάσια Γκόφα».

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων μέχρι το τέλος του έτους μπορείτε να δείτε εδώ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου