11.12.15

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ " ΕΞΗΓΗΣΗ" - «Δε τη βίασα, γλίστρησα και βρέθηκα μέσα της κατά λάθος» δήλωσε κατηγορούμενος για βιασμό

Μια απίστευτη εξήγηση έδωσε στο δικαστήριο του  Southwark ένας κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο ενάγων δικηγόρος Jonathan Davies, σύμφωνα με την Daily Telegraph, αποκάλυψε πως ο κατηγορούμενος υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως «γλίστρησε και επειδή το πέος του βρισκόταν ακόμα σε στύση, λόγω του σεξ που προηγήθηκε με τη φίλη της κατηγορούμενης, βρέθηκε μέσα της».

O Ehsan Abdulaziz, 46 ετών, είναι ένας εκατομμυριούχος μεσίτης στο Λονδίνο και κατηγορείται για το βιασμό μιας κοπέλας το περασμένο καλοκαίρι.

Η κοπέλα κοιμήθηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου μαζί με μια κοινή τους γνωστή και κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ξύπνησε νιώθοντας τον κατηγορούμενο να βρίσκεται από πάνω της και να τη βιάζει. Στις αρχικές διαμαρτυρίες της κοπέλας, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να την καθησυχάσει λέγοντας της να μην ανησυχεί και ότι οι φίλη της κοιμόταν και δεν θα τους καταλάβαινε. Η κοπέλα συνέχισε τις διαμαρτυρίες και κατάφερε να σηκωθεί και να διαφύγει από το διαμέρισμα. Κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός άμεσα.

Ο κατηγορούμενος κατά τη σύλληψη του αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε χαρακτηρίστηκα πως «θα πρέπει να αποδείξει πως τη βίασα», υποστηρίζοντας πως η κοπέλα τον προσκάλεσε αλλά δεν υπήρξε συνουσία. Όταν οι έλεγχοι DNA επιβεβαίωσαν τη διείσδυση τότε άλλαξε την κατάθεση του και έκανε την απίστευτη δήλωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου