12.12.15

ΡΟΔΟΣ - Νοσοκόμα κατηγορείται ότι αποπλάνησε 14χρονο μέσω του facebook !

"Δεν έμοιαζε για 14 χρονών. Νόμιζα ότι ήταν..."! 

Η απίστευτη δικαιολογία της... αμαρτωλής νοσηλεύτριας στη Ρόδο

«Μου είχε πει ότι ήταν 23 ετών» υποστηρίζει η νοσηλεύτρια που κατηγορείται ότι αποπλάνησε έναν 14χρονο μέσω του facebook.
Θέμα συζήτησης στη Ρόδο είναι εδώ και ημέρες η υπόθεση της αποπλάνησης ενός ανήλικου από μια νοσηλεύτρια μέσω facebook.
Η γυναίκα φέρεται να πολιορκούσε τον 14χρονο με ανήθικες προτάσεις αλλά και να ταξίδεψε από την Αθήνα στο νησί προκειμένου να έχει σεξουαλική επαφή μαζί του.
Τώρα, η κατηγορούμενη δίνει τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη με τον ανήλικο.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η dimokratiki.gr, γνώρισε τον 14χρονο τον Νοέμβριο του 2012 μέσω του facebook όταν και της είπε ότι ήταν 23 ετών, μεγαλύτερός της δηλαδή κατά 4 χρόνια.
Υποστηρίζει ότι την έπεισε πως ήταν αξιωματικός σε ομάδα υποβρυχίων καταστροφών του στρατού και ότι οι συνομιλίες τους, που ήταν αρχικώς φιλικές, εξελίχθηκαν σε ερωτικές.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αποφάσισε δύο μήνες μετά, να αναζητήσει εργασία στη Ρόδο για να είναι μαζί του διότι έδειχνε σφόδρα ερωτευμένος μαζί της, μιλούσαν καθημερινά, ενώ, όπως ισχυρίζεται, της εκδήλωσε την πρόθεσή του να την παντρευτεί και μάλιστα ότι θα της έκανε πρόταση την 28η Φεβρουαρίου 2013.
Η νοσηλεύτρια διατείνεται ότι την 19η Ιανουαρίου 2013 ταξίδεψε στη Ρόδο για να βρεί εργασία και το πλοίο έκανε στάση στο νησί, στο οποίο διαμένει ο φερόμενος ως θύμα.
Όπως σημειώνει η dimokratiki.gr, εκείνος μετέβη, σύμφωνα με τη γυναίκα στο λιμάνι για να την γνωρίσει από κοντά, κι όταν τον αντίκρυσε απογοητεύτηκε γιατί δεν ήταν εκείνος που έβλεπε στις φωτογραφίες. Υποστηρίζει ότι της ομολόγησε ότι οι φωτογραφίες ήταν κάποιου φίλου του, ενώ η εμφάνισή του δεν πρόδιδε 14χρονο.
Η νοσηλεύτρια υποστηρίζει ότι μετά αυτό το περιστατικό ο 14χρονος επιστράτευσε τους φίλους του για να την πείσουν, να μην τον εγκαταλείψει, διότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εκείνοι την έπεισαν να επισκεφτεί ξανά το νησί την 23η Ιανουαρίου 2013 και να φιλοξενηθεί στο σπίτι φίλου του και συνάδελφου του από τον στρατό.
Διανυκτέρευσε μαζί του και της ζήτησε συγγνώμη. Δεν υπήρξε, όπως είπε, καμία ερωτική επαφή μαζί του, γιατί της είπε ότι είχε υποστεί ατύχημα από την θητεία του στο Ιράκ.
Την επόμενη ημέρα την επισκέφθηκαν οι γονείς του, τους οποίους δεν γνώριζε και όπως υποστήριξε, την χαστούκισαν, ενώ ο ίδιος της είπε ότι επρόκειτο για μια πλάκα ενός φίλου του για να διαπιστώσει εάν τον αγαπά!
Διέκοψαν έκτοτε οριστικά και του ζήτησε να μην την ξαναενοχλήσει.
Από φίλο του έμαθε μετά ότι ήταν 14 ετών πράγμα που δεν γνώριζε, λόγω της σωματικής του διάπλασης, ενώ επιφυλάχθηκε των δικαιωμάτων της στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.
Τέλος, υποστηρίζει ότι η υπόθεση στήθηκε σε βάρος της επειδή τον εγκατέλειψε ενώ ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου