10.12.15

Τα 10 πιο πολυσυζητημένα θέματα στο Facebook για το 2015

Κάθε Δεκέμβριο, οι «τιτάνες» της τεχνολογίας αποκαλύπτουν τα πιο σημαντικά trends που απασχόλησαν τους χρήστες του διαδικτύου την περασμένη χρονιά.
Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η σειρά του Facebook να φανερώσει τα πιο πολυσυζητημένα θέματα που «πρωταγωνίστησαν» στις σελίδες του το 2015.
Με βάση στοιχεία από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 1 Δεκεμβρίου, το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησε μία λίστα με τα δέκα θέματα που συζητήθηκαν πιο έντονα αυτή την χρονιά, πάντα μεταξύ των εκατομμυρίων χρηστών του.
Σύμφωνα με αυτή τη λίστα, το πιο δημοφιλές θέμα συζήτησης παγκοσμίως ήταν οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ενώ από τον κατάλογο των κορυφαίων trends δεν λείπει και το ελληνικό χρώμα: Η κρίση χρέους της χώρας μας βρίσκεται στο νούμερο 5, κάτω ακριβώς από τον καταστροφικό σεισμό του Νεπάλ.
Εντύπωση προκαλεί δε το γεγονός ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και η απειλή του Grexit απασχόλησαν φέτος τους χρήστες του Facebook περισσότερο κι από τον αγώνα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος ή και από τις επιθέσεις στο Charlie Hebdo.
Δείτε παρακάτω την πλήρη λίστα με τα «καυτά» θέματα της χρονιάς, με βάση τα στοιχεία του Facebook
1. Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ
2. Τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι
3. Εμφύλιος στη Συρία και προσφυγική κρίση
4. Σεισμοί του Νεπάλ
5. Ελληνική κρίση χρέους
6. Γάμος ομοφυλοφίλων
7. Μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος
8. Τρομοκρατική επίθεση στο Charlie Hebdo
9. Διαδηλώσεις στη Βαλτιμόρη
10. Η σφαγή στο Τσάρλεστον και το θέμα της οπλοκατοχής

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου