10.12.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Αμφιδρόμηση της Βασιλέως Γεωργίου και ελεγχόμενη στάθμευση σε τμήμα της

Νόμιμη κρίθηκε από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης η υπ' αριθμ. 465/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, αναφορικά με τη συμπλήρωση της υπ' αριθμ. 468/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Περιλαμβάνονται η αμφιδρόμηση της Βασιλέως Γεωργίου και η επιβολή ελεγχόμενης στάθμευσης επί της οδού Βασ. Γεωργίου από Αριστομένους έως Φαρών σε συνδυασμό με άλλες ρυθμίσεις.
Υπενθυμίζεται πως τα συγκοινωνιακά μέτρα στη Βασιλέως Γεωργίου και στην Ακρίτα έχουν μελετηθεί από τους συγκοινωνιολόγους κ. Παρασκευόπουλο και Παπαντωνίου και προβλέπεται, πέρα από την αμφιδρόμηση και γενικά τη βελτίωση της υποδομής στους συγκεκριμένους δρόμους, η εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης σε τμήμα της οδού Βασιλέως Γεωργίου, καθώς και η αντίστροφη - σε σχέση με τη σημερινή – πορεία στην οδό Αριστοδήμου και στο τμήμα της από τη Βασιλέως Γεωργίου μέχρι τη Βασιλίσσης Όλγας.

Μπορείτε να δείτε εδώ κείμενο με τις ρυθμίσεις που εγκρίθηκαν, μεταξύ των οποίων η ελεγχόμενη στάθμευση σε τμήμα της οδού Βασιλέως Γεωργίου.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε σχεδιάγραμμα όπου απεικονίζονται οι ρυθμίσεις στην οδό Βασιλέως Γεωργίου από την Αριστομένους μέχρι τη Φαρών και σε γειτονικούς δρόμους.
Θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε η Βασιλέως Γεωργίου να δοθεί σε αμφίδρομη λειτουργία μέχρι τις γιορτές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου