11.12.15

O ΠΣΑΠ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΗ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανταποκρίθηκε, όπως όφειλε, στην πρόσκληση της Πολιτείας και του Υφυπουργού κ. Κοντονή, τον οποίο ευχαριστεί για το ενδιαφέρον του για τους ποδοσφαιριστές.
Ο κ. Υφυπουργός, γνώστης του προβλήματος που έχει προκύψει και αφορά στην μη ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου για τα μέλη μας, επιβεβαίωσε τη στήριξη της Πολιτείας στην προσπάθεια των μελών του Συνδέσμου, την οποία και χαρακτήρισε ως απολύτως δικαιολογημένη και ελπιδοφόρα, μας εκδήλωσε δε, την ευαισθησία του, αλλά και την προθυμία του να μας συνδράμει με όποιον δυνατό και πρόσφορο τρόπο.
Στην κρίσιμη αυτή καμπή που, δίχως άλλο, αφορά στη διάσωση του κύρους και της αξιοπρέπειας του αγωνιζόμενου εργαζόμενου ποδοσφαιριστή, εξακολουθούμε όλοι μας, ο Σύνδεσμος και τα μέλη του, να πορευόμαστε με σύμμαχο το δίκαιο, την εντιμότητα και την ηθική.
Η δύσκολη αυτή πορεία είναι μονόδρομη, όχι όμως και αδιέξοδη. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητά μας είναι δεδομένη. Ελπίζουμε όλοι οι συνοδοιπόροι μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που και αυτοί αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό, τη διάσωση και την υγεία του ελληνικού ποδοσφαίρου, να αποδείξουν, εμπράκτως πλέον, την ευαισθησία και την υπευθυνότητά τους.
Ο Σύνδεσμος άλλωστε, έχει αποδείξει πολλές φορές την προσήλωσή του σε όλα τα ανωτέρω, γεγονός που όλοι οι θεσμικοί φορείς του ποδοσφαίρου μας το γνωρίζουν, το έχουν αναγνωρίσει και επαινέσει, παρόλα αυτά εξακολουθεί να υπάρχει ένα αναπάντητο γιατί…
Εφόσον δεν έχουμε πάρει απαντήσεις και δεν έχουμε δεί πράξεις από τους κοινωνικούς εταίρους του ποδοσφαίρου μας, συνεχίζουμε συσπειρωμένοι όλοι οι ποδοσφαιριστές, με την Εθνική Ομάδα ως κορωνίδα της προσπάθειάς μας, με την αποχή που αποφασίσθηκε από τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος στις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου και από τους αγώνες που θα ακολουθήσουν, για τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου