11.12.15

ΦΩΤΟ - Το μισό υπουργικό συμβούλιο στην παράσταση του .....Λαζόπουλου !!!


Ο Τσίπρας, η Μπέτυ και το μισό υπουργικό συμβούλιο σε παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου (φωτογραφίες)

Το μισό υπουργικό συμβούλιο με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, η Γιάννα Αγγελοπούλου, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, πολιτικοί και επώνυμοι παραβρέθηκαν στην θεατρική πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου.

Επρόκειτο για μια παράσταση του νέου έργου του Λαζόπουλου «Θεέ μου, τι σου κάναμε», στο θέατρο «Γκλόρια» ειδικά για τους «υψηλούς προσκεκλημένους».
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του.
Επίσης παρόντες ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, η Ελένη Μενεγάκη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.


 




Το νέο θεατρικό έργο του Λάκη Λαζόπουλου αποτελεί μία θεατρική μεταφορά της γαλλικής κομεντί «Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?» του Philippe de Chauveron. Η υπόθεση του έργου αφορά τα προβλήματα και τις ανατροπές που δημιουργούνται μέσα σε μία οικογένεια όταν οι τέσσερις κόρες τους αποφασίζουν να παντρευτούν ανθρώπους από διαφορετικές φυλές.
 
 iefimerida

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου