10.12.15

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ - Ετοιμάζονται να βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες


Ετοιμάζονται να βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες

Τα τρακτέρ στην Εθνική οδό, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους, αποφάσισαν να βγάλουν μετά τις 10 Ιανουαρίου αγρότες που συμμετείχαν σήμερα σε σύσκεψη που συγκάλεσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Λάρισας, στον Πλατύκαμπο όπου συμμετείχαν επίσης αγρότες από τα Φάρσαλα και τον Αλμυρό αλλά και κτηνοτρόφοι. H έξοδος των τρακτέρ θα γίνει κατόπιν πανελληνίου συντονισμού και η ακριβής ημερομηνία θα αποφασιστεί στις 8 Ιανουαρίου στην Αθήνα, οπότε και θα συναντηθούν εκπρόσωποι των αγροτών οι οποίοι συμμετείχαν στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Αγροκτηνοτρόφων.
Οι αγρότες επιλέγουν το συγκεκριμένο διάστημα, καθώς ως φαίνεται τότε θα τεθεί επί τάπητος και το δικό τους ζήτημα προκειμένου να υιοθετηθούν και τα νέα μέτρα που αφορούν τον κλάδο τους. Ενώ μία εβδομάδα πριν την τελική έξοδο θα υπάρχουν προσυγκεντρώσεις τρακτέρ σε σημεία του επαρχιακού δικτύου και σε χωριά.
Όπως λένε χαρακτηριστικά οι αγρότες, τα τρακτέρ θα παραμείνουν στους δρόμους μέχρι να ακουστούν τα αιτήματα τους, να εξεταστούν τα προβλήματα και να δοθούν λύσεις. Μάλιστα στην σημερινή σύσκεψη ακούστηκαν και προτάσεις για παραμονή των τρακτέρ στον δρόμο επ αόριστο.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας εξάλλου για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου αποφασίστηκε νέα συγκέντρωση αγροτών με αγροτικά αυτοκίνητα στον κόμβο Πλατυκάμπου και νέα σύσκεψη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου