10.12.15

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Γέμισε χαμόγελα σήμερα το πρωί το Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος από τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Πύλου, οποίοι, ως είθισται, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα χειροποίητα στολίδια τους.

Γεμάτα όρεξη και χαρούμενη διάθεση, τα παιδιά της πρώτης και της δευτέρας τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Πύλου, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, μοιράστηκαν ευχές με το Δήμαρχο και το προσωπικό και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, καλωσορίζοντας τα παιδιά, τους ευχήθηκε υγεία και ευτυχία, τονίζοντας: «Αγαπήστε το σχολείο, τη μάθηση, είναι το καλύτερο εφόδιο για μια ζωή γεμάτη πρόοδο. Πέρα από την αγάπη σας όμως για την Παιδεία , να αγαπάτε και την Πατρίδας σας, να νοιάζεστε τον τόπο σας.»

Έπειτα, συζήτησε με τα παιδιά για τις υπευθυνότητες ενός Δήμου και τους ξενάγησε στην αίθουσα συσκέψεων του γραφείου του, όπου συζητούνται όλα τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου. Ζήτησε επίσης από τα παιδιά να γράψουν μια έκθεση με θέμα «πως θέλετε να είναι η πόλη σας».

Τέλος, αφού οι μαθητές κεράστηκαν παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, ο Δήμαρχος τους αποχαιρέτισε, μοιράζοντάς τους δώρα για το σχολείο. Μαθητές και δάσκαλοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και έδωσαν ραντεβού στην εκδήλωση του Δήμου Πύλου-Νέστορος για την αυριανή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου