20.11.19

Ανατριχιαστικό βίντεο ! Ολόγυμνος άντρας κυνηγάει γυναίκα μέσα στη βροχή για να τη βιάσει

Ο άντρας σταματά το όχημα και βγαίνει ολόγυμνος έξω. Τότε, η γυναίκα αρχίζει να τρέχει για να ξεφύγει, με τον ολόγυμνο άντρα ν’ αρχίζει να την καταδιώκειΈνα ανατριχιαστικό βίντεο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο που δείχνει μια τρομοκρατημένη γυναίκα να τρέχει να γλιτώσει από γυμνό άντρα που την κυνηγά για να τη βιάσει.
Στο βίντεο, που τραβήχτηκε από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται μια γυναίκα να περπατά μόνη στη βροχή σ’ έναν ερημικό δρόμο, κοντά σε ένα παραλιακό θέρετρο, στο Μπούζιος της Βραζιλίας, το πρωί της Τρίτης.
Στα πλάνα φαίνεται η γυναίκα να κρατά ομπρέλα και να περπατά ολομόναχη στον ερημικό δρόμο.
Τότε, κάνει την εμφάνισή της ένα όχημα που κινείται με χαμηλή ταχύτητα και σταματάει ακριβώς μπροστά στη γυναίκα, κλείνοντάς της το δρόμο. Αμέσως, η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι κάτι παράξενο συμβαίνει κι αρχίζει να περπατά πιο γρήγορα.
Ο άντρας σταματά το όχημα και βγαίνει ολόγυμνος έξω. Τότε, η γυναίκα αρχίζει να τρέχει για να ξεφύγει, με τον ολόγυμνο άντρα ν’ αρχίζει να την καταδιώκει
Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι άγνωστο αν η γυναίκα είχε συνειδητοποιήσει ότι άντρας ήταν ολόγυμνος μέσα στο αμάξι, καθώς τα παράθυρα του ασημένιου Ford Ka ήταν θολωμένα από τη βροχή και οι πόρτες έκρυβαν το κάτω μέρος του σώματός του.
Αξίζει να τονίσουμε πως η γυναίκα φώναξε βοήθεια και σώθηκε τελευταία στιγμή, αφού ο ολόγυμνος άντρας είχε προλάβει να την αρπάξει από τη μέση, αλλά φοβήθηκε από τις φωνές και τράπηκε σε φυγή
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο βιαστής συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, από τις πινακίδες του οχήματός του, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.
Δείτε το βίντεο:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου