27.5.15

«2η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας» - Το Σάββατο 30 Μαΐου !

Η «2η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας "Η Πρόοδος" είναι γεγονός! 
Το Σάββατο 30 Μαΐου!
Η Κυπαρισσία γιορτάζει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και φωτίζεται! Λάμπει! Ιδανικός προορισμός για στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης, διασκέδασης!
Το Σάββατο 30 Μαΐου η νύχτα γίνεται μέρα!
Η Κυπαρισσία φορά τα γιορτινά της και υποδέχεται τους επισκέπτες! Με μουσικές, τραγούδια, κεράσματα!
Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά όλη τη νύχτα, με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις σε όλα τα είδη!
Σε διάφορα σημεία της αγοράς θα υπάρχουν μουσικά σχήματα για να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα όμορφες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια!
Βεγγαλικά και φαναράκια θα φωτίζουν τον ουρανό! Ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ θα παίζουν με τους μικρούς επισκέπτες! Δρώμενα σε όλη την αγορά! Μαζί και η Δημοτική Φιλαρμονική Κυπαρισσίας!
Τα καταστήματα θα παρουσιάσουν υπέροχα events και όμορφα happenings!
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας "Η Πρόοδος" και όλοι οι επαγγελματίες της πόλης, που συμμετέχουν ουσιαστικά στη διοργάνωση για την επιτυχία της, καλούμε τον κόσμο από την ευρύτερη περιοχή να επισκεφθεί την πόλη και να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις! Σημειώνεται πως, τα ξενοδοχεία της Κυπαρισσίας για το τριήμερο προσφέρουν εκπληκτικά πακέτα διαμονής!
Στη «2η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας» οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν τις βόλτες τους στην αγορά της πόλης, στην πλατεία, τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας, ψυχαγωγία και διασκέδαση με τις αγορές τους σε ασυναγώνιστα ελκυστικές τιμές! Όσοι επιλέξουν την Κυπαρισσία για το τριήμερο θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πόλη, στο Κάστρο, στην παραλία, να απολαύσουν το μπάνιο τους, να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα στην Αγία Τριάδα και να γευθούν τοπικά προϊόντα και τη Μεσογειακή κουζίνα στις ταβέρνες και τα εστιατόρια της Κυπαρισσίας και τη διασκέδαση στα cafe και τα clubs! «2η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας» το Σάββατο 30 Μαΐου!
Η νύχτα γίνεται μέρα!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου