30.5.15

ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών - Ο Γιώργος Μπέζος ευχαριστεί ...


Με αφορμή την εθελοντική προσφορά και εργασία ως προς στην περιποίηση, τον καλλωπισμό και την καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών, που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες από  μέλη του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού Φιλιατρών, του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, του προσωπικού του  ΚΕΦΙΑΠ αλλά και μεμονωμένων εθελοντών, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Θέλω να χαιρετίσω και να εκφράσω τις θερμές  μου ευχαριστίες  σε όλους όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση αυτής της όμορφης και βαθιάς ανθρώπινης πρωτοβουλίας.
Το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών είναι μια δομή που παρέχει απλόχερα σε όλους μας, την δυνατότητα να εκφράζουμε τον εθελοντισμό μας, τον αλτρουισμό μας , την αλληλεγγύη μας και κυρίως την αγάπη  για τον συνάνθρωπό μας.
Κυρίαρχος στόχος μας είναι, το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών να αποτελέσει μια δομή με «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ» στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία, ένα «ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ» έκφρασης και υλοποίησης δημιουργικών  και φιλάνθρωπων πρωτοβουλιών.
Πρόθεσή μου τις αμέσως επόμενες ημέρες είναι να συναντήσω έναν-έναν, όλους αυτούς τους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία, να τους σφίξω σφιχτά το χέρι και να τους εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Και ταυτόχρονα να σχεδιάσουμε από κοινού  την υλοποίηση στο μέλλον και άλλων τέτοιων αντίστοιχων δράσεων.
Τα  μέλη του Ομίλου  Δράσεων και Πολιτισμού Φιλιατρών, του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών,  εθελοντές αλλά και το προσωπικό της δομής με αυτή την απλή τους πρωτοβουλία και πράξη  έστειλαν σε ΌΛΟΥΣ  πολυσήμαντα μηνύματα και επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά ότι κάθε τόπος κρύβει μέσα του βαθιές δημιουργικές δυνάμεις.
Και πάλι τους ευχαριστώ θερμά».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου