27.5.15

Θ. Πετράκος: Ναι σε συμφωνία αλλά όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία

Υπέρ της επίτευξης συμφωνίας αλλά όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία λέει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Θανάση Πετράκου.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο κ. Πετράκος ανέφερε πως η κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να υπάρξει συμφωνία «γιατί αυτό συμφέρει όλες τις πλευρές» ωστόσο όπως σημείωσε «δεν είμαστε διατεθειμένοι για οποιαδήποτε συμφωνία όπως τονίστηκε με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ».
«Είμαστε υπέρ μιας συμφωνίας η οποία θα βγάζει την χώρα από την κρίση, η οποία θα ανοίγει δρόμους για να υπάρξει επιτέλους μια οικονομική ανάκαμψη. 'Αρα ναι σε συμφωνία, όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία» διευκρίνισε.
Σε ό,τι αφορά τη δόση της 5ης Ιουνίου στο ΔΝΤ υποστήριξε ότι «μόνο με την απειλή της μη πληρωμής άρχισαν να τρέχουν όλοι».

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι μεν Ηνωμένες Πολιτείες να λένε στο ΔΝΤ 'δεν τρέχει και τίποτε ρε παιδί μου. Μην το κάνετε θέμα', ενώ διάφορα παπαγαλάκια εγχώρια μιλούσαν ότι έρχεται η καταστροφή αν δεν πληρωθεί μία δόση και θα καταστραφεί η Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να καταστραφεί γιατί είναι ήδη κατεστραμμένη. Η Ελλάδα το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ανακάμψει ή να μην ανακάμψει», είπε χαρακτηριστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου