" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

30.5.15

Διάβρωση ακτών Κορινθιακού - Λίγη ...σοβαρότητα κε υπουργέ !!!

Η διάβρωση των ακτών είναι ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό πρόβλημα, που ταλανίζει και την χώρα μας.  
H περιοχή του Κορινθιακού έχει απασχολήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι τοπικές δράσεις της έχουν ήδη αποδώσει αποτελέσματα.
Απαιτείται ωστόσο γενικότερος σχεδιασμός και υπεύθυνη εμπλοκή όλων των αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση του. 
Οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού σε θέματα Περιβάλλοντος, το πρωί της Πέμπτης 28 Μαϊου, στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Κορινθίας, σχετικά με την διάβρωση των ακτών και την απειλή διακοπής των έργων κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών, δεν συνάδουν με την σοβαρότητα του θέματος και δη με την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης του σοβαρού και πολυπαραμετρικού αυτού προβλήματος.
Ο Κορινθιακός έχει πληγεί τις τελευταίες δεκαετίες και απαιτείται σοβαρή μελέτη και εκτεταμένες δράσεις για την αποκατάσταση των διαβρωμένων ακτών.
Η δε δήλωσή του περί αδυναμίας του να ελέγξει τους περιβαλλοντικούς όρους δεν συνάδει με το Υπουργείο που εκπροσωπεί και την ευθύνη που έχει αναλάβει. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου