30.5.15

"Πονάν, ωρέ, τα παλικάρια;"

 Η συμφωνία θα είναι «έντιμη, καθαρή, διαυγής αλλά και αρκετά επώδυνη» !!!

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει συμφωνία, εκτίμησε ο Νίκος Βούτσης, που άφησε αιχμές για την επιλογή της Ελενας Παναρίτη στο ΔΝΤ.
Η συμφωνία θα είναι «έντιμη, καθαρή, διαυγής αλλά και αρκετά επώδυνη», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών. Σε ερώτηση για το τι θα συμβεί αν η κυβέρνηση χάσει την δεδηλωμένη κατά την ψηφοφορία για τη συμφωνία, ο κ. Βούτσης απάντησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «Θα κάνουμε ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα, δηλαδή εκλογές». Παρόλα αυτά, εκτίμησε ότι δεν το θεωρεί πολύ πιθανό να επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας προσφυγή στις κάλπες.
Ακόμη, ο κ. Βούτσης υπέδειξε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως τον άνθρωπο πίσω από τα σενάρια για συμφωνία time-out ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του για την επιλογή Παναρίτη. «Καλό είναι όλοι να αξιοποιούνται και όλοι να μπορούν να αλλάξουν θέση αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι στην προμετωπίδα του αγώνα αλλά μπορούν να την επικουρούν και τότε θα ήταν χρησιμότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας, είπε ότι «η Αριστερά ξέρει να αυτοπειθαρχείται όταν έχει μπροστά της όλο το κάδρο. Ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του έχοντας απέναντί του το λαό που μας ψήφισε.
Αν είναι κάτι να ξινίζει θα ξινίζει σε όλους μας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου