30.5.15

Μόλις είδε την νύφη πήγε να..... Βρέ τον φουκαρά τον γαμπρό τι έπαθε !!!

Σε ορισμένες χώρες του κόσμου ισχύει ακόμα η παράδοση του προκαθορισμένου γάμου, που μπορεί και να μην είναι το καλύτερο πράγμα για τους μέλλοντες συζύγους, όμως κάποιοι από αυτούς προσπαθούν όντως να κάνουν τον γάμο τους να λειτουργήσει.

Σε αυτήν την περίπτωση, τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν έτσι. Την περασμένη εβδομάδα, οι ειδήσεις στην Κίνα ανέφεραν ένα περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας ενός νεαρού γαμπρού από την επαρχία Hubei, ο οποίος μόλις αντίκρισε για πρώτη φορά τη νύφη, έχασε τη γη από τα πόδια του και απογοητευμένοςόπως ήταν, άφησε στα ξαφνικά τη γαμήλια τελετή.
Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, ο 33χρονος Kang Hu είπε στην 30χρονη Na Sung, πως είναι «πάρα πολύ άσχημη» και πως θα του χαλούσε την εικόνα του, μιας και εκείνη δεν τηρούσε τις υψηλές του προδιαγραφές. Και φυσικά, όλα αυτά ειπώθηκαν μπροστά στους καλεσμένους, οι οποίοι σάστισαν με τα γεγονότα. Μετά την ανακοίνωσή του, ο 33χρονος έφυγε από την τελετή και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, προσπαθώντας να πνιγεί σε ένα κοντινό ποτάμι. Ο Pal Chan Wang, ένας από τους καλεσμένους του γάμου, δήλωσε πως το παραπάνω γεγονός αποτέλεσε μια πολύ αμήχανη στιγμή για όλους, ενώ η νύφη ήταν συντετριμμένη και οι οικογένειά της έξαλλη. Επίσης, οι φίλοι και των δυο τους στεναχωρήθηκαν πολύ.

Αμέσως μετά από την αποχώρηση του 33χρονου, βγήκαν να τον αναζητήσουν και τελικά εντοπίστηκε κατά μήκος του ποταμού στον οποίο προσπάθησε να πνιγεί. Φορώντας τα γαμπριάτικα ρούχα του, επέπλεε στην επιφάνεια του νερού μπρούμυτα, αναίσθητος, κάνοντας τον φίλο του Qan Tsui, που τον βρήκε, να πιστεύει πως ήταν νεκρός. Μόλις έφτασαν οι αρχές στο σημείο, αφού τον έβγαλαν από το ποτάμι δένοντας ένα σχοινί γύρω του, με τη βοήθεια των πυροσβεστών τον έσυραν στην ξηρά, σώζοντάς του τη ζωή.

Όταν εκείνος βρήκε ξανά τις αισθήσεις του, εξήγησε για ποιον λόγο συμπεριφέρθηκε έτσι, λέγοντας πως νιώθει πάρα πολύ άσχημα για όσα συνέβησαν και εξήγησε πως όταν είδε την 30χρονη και αντιλήφθηκε πως δεν είναι όπως την περίμενε, συνειδητοποίησε το κακό που θα έκανε εκείνη στην εικόνα του... Μιας και δεν μπορούσε να βρει άλλη λύση στο πρόβλημά του, αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Από την πλευρά της, η νύφη δήλωσε στο τοπικό κανάλι πως νιώθει ιδιαίτερα σοκαρισμένη με όλα αυτά, όμως είναι αποφασισμένη να βρει τον σωστό άντρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου